2017. április 7., péntek

Kiket utált áprilisban Fehér István, a felvidéki gyűlölködők „doyenje“? (Áprilisi top 10 helyett) 



Fehér Istvánról már annyi szó esett ezen az oldalon, hogy ezt az áprilisi különszámot csak neki szenteljük. A top 10-es válogatás helyett megnéztük, miket osztott meg áprilisban, milyen témák foglalkoztatták (pardon, köptették és hányatták) és milyen stílusban nyilatkozott ezekről (alpáriban). Következzen hát a „tanár úr“ harminc áprilisi posztja, kommentár nélkül, alkosson mindenki saját maga véleményt (ez a sok mocskolódás, uszítás és butaság nem ér annyit, hogy elemzésekkel bajlódjunk, s a drága időnket pocsékoljuk rá, közzétételüket viszont fontosnak tartjuk, mert nagyon jól szemléltetik, mennyire kártékony a „tanár úr“ tevékenysége – rossz rágondolni , hogy a komáromi Selye János Gimnázium diákjai napi szinten ilyen posztokat, ilyen kifejezéseket olvasnak). Közzététel dátuma sorrendben: április 1., 2., 3., 3., 5., 8., 8., 9., 12., 12., 15., 15., 15., 15., 16., 18., 18., 23., 23., 24., 24., 26., 26., 27., 28., 28., 28., 30., 30., 30. (az összes poszt nyilvános).







(jobb ezt sokszor megismételni, nehogy valakik, esetleg a gimnázium diákjai, elfelejtsék: a tótok  - vagyis a szlovákok -primitív terület-bitorlók, földbitorlók, tolvajok)



(A 61 lájkoló közül körülbelül a fele magyarországi, akik bizonyára semmit nem tudnak az Új Szóról, a többiek a jól ismert felvidéki szélsőjobbos gárdába tartoznak, sajnos, van a lájkolók között pár gimnáziumi diák is - az "nagyszerű", ha a jövendőbeli felvidéki értelmiségiek már középiskolás korukban ilyen "tájékozottak").


(farkas attila ha lehet, még nagyobb szemét mint a "tanár úr" ,"azok az északra tartó szép vagonok" - mármint a lengyelországi koncentrációs táborokba, foleg Auschwitzba zsidókat szállító vagonok - annak az apropóján jutottak az "eszébe", hogy a megosztott cikk szerint a The New York Times a zsidók kezében van)






(az "akadémikusok", a szebb jövő "intelligenciája")





A megosztott cikk: http://nemzeti.net/vazul-es-a-szlovakok-8919438.html








A megosztott cikk: http://polgarportal.hu/dogszag/




 (a cikk szerint még a nyolcvanas években állítólag megvert valakiket, a "gyilkosági kísérlet" erős ferdítés és uszítás, gyűlöletkeltés)


(a videón két részeg hallható, rövid pillanatokra látható is, de egyáltalán nem tűnnek romáknak, s még ha azok lennének is, magyarok is bármikor produkálnak ilyen műsorszámot)


A megosztott cikk, Stoffán ocsmány, hazug, ferdítő írása: http://stoffangyorgy.blogspot.sk/.../a-zsido-hullarablo...

És egy objektív cikk Stoffán ocsmány írásáról: http://gepnarancs.hu/.../stoffan-gyorgy-antiszemitizmusa.../ 



A megosztott cikk: http://www.magyartudat.com/holokauszt-az-igazi-tortenet.../

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése